Dit betekent "back to school" voor ouders!

It’s (almost) that time of the year again. De zomer komt tot zijn einde, en de scholen gaan weer begonnen. Je weet wat dat betekent: herfstweer, sportclubjes, huiswerk, en naschoolse activiteiten in overvloed.

Het is een drukke tijd en ook een stressvolle tijd. Voor kinderen en volwassenen.

Niet alleen de kids moeten weer wennen maar pa en ma ook. Ouders moeten lunches inpakken, carpoolen en helpen met van alles, van wiskunde huiswerk tot projecten.

Met dat in gedachten zijn hier een paar manieren waarop NCY kan helpen om dit schooljaar een beetje meer ontspannen en plezieriger te maken. Voor iedereen.

Kinderen zijn niet de enigen die nerveus zijn om terug naar school te gaan.

Het is heel normaal dat kinderen nerveus zijn om weer naar school te gaan. Ze ontmoeten immers nieuwe leraren, nieuwe leerlingen en leren nieuwe vakken.

Maar ouders en leerkrachten worden ook nerveus!

Als ouder maak je je misschien zorgen of je kind het wel goed zal doen in zijn nieuwe klas of wel nieuwe vriendjes maakt. Daarnaast betekent terug naar school voor ouders dat het leven van je kinderen een stuk drukker wordt: school, sporttrainingen, dansavonden, theater - de lijst is eindeloos. En dat betekent meer carpoolen, meer schema’s ordenen etc.

Wanneer deze incidentele angst/stress een beetje te veel wordt, is CBD-olie een krachtige en effectieve manier om gevoelens van ontspanning te helpen ondersteunen. Kies voor naturel of aardbei smaak en druppel een paar druppels in de mond. Als je je rustiger voelt en meer controle hebt, ben je beter in staat om je kinderen de steun te geven die ze nodig hebben om dit schooljaar goed te gedijen.

Goed slapen is daarnaast super belangrijk

Slaap is voor ons allemaal van essentieel belang om de beste versie van onszelf te zijn. Natuurlijk is het belangrijk voor kinderen om genoeg te slapen, maar hetzelfde geldt voor ouders! En met alle hectische nieuwe eisen die aan je agenda worden gesteld, heb je misschien meer moeite dan gewoonlijk om 's avonds in te dommelen.

Als je merkt dat je nachtrust niet optimaal is, probeer dan een ritueel in te bouwen. Start met een pufje Pillow Spray om te dag af te bouwen en neem enkele druppels CBD voor het slapen, zodat je wakker kunt worden met het gevoel klaar te zijn voor de dag. Voor ouders en kids!

Laten we er een mooi schooljaar van maken.