Heb je ook zo’n droge huid (en daardoor rimpelvorming)?

Herken je dat, dat je huid in de zomer zo snel tekenen van veroudering laat zien omdat deze niet goed gehydrateerd is?

Beschermen en vocht zijn KEY!

Hierbij een aantal tips.

1. Smeer met een natuurlijk product met SPF en smeer regelmatig en ga vooral niet de hele dag “braden”. Een zonnehoed of petje is leuk en effectief!

2. Zonnebrandcrème kan vervelende restje achter laten op je huid, waardoor er onzuiverheden kunnen ontstaan. Reinig je huid dus goed voordat je naar bed gaat. Bij voorkeur met een mild natuurlijk product.

3. Niet hard scrubben wel foliëren. Ik was altijd geneigd om juist heel hard te scrubben om dode huidcellen te verwijderen.  Wees daar voorzichtig mee, vooral in het gezicht. Het is goed om dode huidcellen te verwijderen, maar doe dat op milde wijze; gebruik een exfoliant. Regelmatig exfoliëren draagt meteen bij aan de vochthuishouding en zorgt voor een verbeterde opname van ingrediënten uit je huidverzorgingsproducten.

4.Vocht en heet weer kunnen de vochtbalans behoorlijk verstoren. Kies dus voor een licht product, bijvoorbeeld de NCY Skin crème:

Deze natuurlijke CBD Infused Skin Crème voedt en herstelt je huid 24 uur per dag van top tot teen.

• Anti-aging
• Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en droge huid
• Kalmeert, herstelt en beschermt
• Helpt het risico op allergische reacties te verminderen
• Voorkomt huidirritaties en roodheid
• Voor zowel dag en nacht

Gebruik deze onder je zonnebrand crème en ook voor dat je naar bed gaat. Alles wat je nodig hebt om de zomer goed door te komen ☺ (let op: geen SPF).

Geniet nog even van de zomer, het is zo weer herfst ☺

PS: check hier ook onze zelfmassage technieken.