Nooit meer die maandelijkse lijdensweg!

Hoe ik (op een natuurlijke manier, zonder pil!) van mijn super erge menstruatieklachten zoals rugpijn, buikkrampen en depressiviteit ben afgekomen…

Buikkrampen, rugpijn, nergens zin in, depressief en ga zo nog maar even door… Vanaf onze 12e verjaardag (tenminste bij mij) worden we geconfronteerd met menstruatieklachten. Yay! 🥳 Not… 😑

Ik zal me eventjes kort introduceren. Ik ben Meghan en ik ben 15 jaar oud. Ik heb super erge menstruatieklachten sinds mijn 12e… Jarenlang werd ik geconfronteerd met ‘that time of the month’. De pil slikken was voor mij geen optie en me iedere keer volproppen met paracetamol, ibuprofen en andere chemische pilletjes ook niet. Pas zeer recent kwamen Zwitserse wetenschappers met een natuurlijke oplossing! Dus zonder pilletjes en andere troep. Sinds 3 maanden ben ik daardoor van al mijn menstruatieklachten af, jep, alles! In dit blogbericht deel ik hoe! Om jullie het verhaal te laten snappen moet ik jullie een beetje ‘background’ informatie geven.

Via mijn neef kreeg ik 7 maanden geleden een appje of ik een nieuw ontwikkeld product wilde testen. En ja, je raadt het niet! Een product tegen menstruatieklachten!

Mijn eerste reactie was nee. Ook al was ik erg enthousiast (aangezien mijn klachten nog steeds extreem waren) pilletjes of andere troep hoef ik simpelweg niet in mijn lichaam. En dat zal ook nooit veranderen! Het ding was, ik had iets te snel een conclusie getrokken…

Mijn neef vertelde mij dat het product geen pilletje was maar een soort crème. Crème die je onder op je buik smeerde en dan zouden de menstruatieklachten over zijn… En niet alleen de buikpijn, buikkrampen en rugpijn. Nee ook de depressiviteit, stemmingswisselingen en de ‘nergens zin in’ mood. Ik was vrij sceptisch, maar goed als je het gratis thuis gestuurd krijgt, en je het niet hoeft in te slikken, waarom niet proberen!

Ik ging akkoord en 6 dagen later stopte het PostNL busje en kreeg ik het pakketje overhandigd. Ik had net mijn menstruatie gehad dus het was helaas nog drie weekjes wachten… Ik was zo nieuwsgierig dat ik bijna een beetje uitkeek naar die tijd van de maand 😉

Drie weken later begon het weer. Je kent het wel. Je voelt gewoon dat het eraan komt. Toen mijn klachten weer tevoorschijn kwamen haalde ik het pakketje uit Zwitserland tevoorschijn. Ik las de simpele instructies en die kwamen er eigenlijk op neer dat ik een zogenaamde ‘menstruatie ampul’ moest pakken en moest uitwrijven op mijn onderbuik. Dit deed ik en ja: de resultaten waren best verbazingwekkend…

Ongeveer een half uur later waren al mijn klachten als sneeuw voor de zon verdwenen. Alles! Géén buikkrampen, géén rugpijn, géén depressiviteit, gewoon bijna helemaal niks meer. Ik was letterlijk stomverbaasd. Ik had nergens meer last van. En dit zonder pilletjes, of andere troep!

Ondertussen zijn we meer dan 4 maanden verder en is dit product nu eindelijk ook beschikbaar voor alle meisjes en vrouwen die hetzelfde zijn als ik. Die van al die menstruatieklachten af willen zonder chemische troep te slikken. Het product heet #lightinthedark Menstruatie Ampullen van NCY Essentials!

Ik ben van mijn klachten af. Ik heb géén buikkrampen, géén rugpijn, géén depressiviteit, gewoon helemaal niks meer… Elke vrouw die last heeft van menstruatieklachten moet dit product gewoon proberen, het is letterlijk een lichtpuntje in die maandelijkse, doorgaans donkere dagen.

NCY Essentials heeft me de kortingscode: “TRYME” gegeven voor 10% korting op je eerst bestelling! Dames, probeer het gewoon eens! Check it out for yourself en/of deel het met andere vrouwen die ook (net als ik) super erge menstruatieklachten hebben. Iedere vrouw verdient een kans om van haar menstruatieklachten af te komen!

Veel liefs,

X