Last van winderigheid?

De bijzondere band die we hebben met Moeder Natuur... Ik ben mijn eigen moeder zó dankbaar dat ze me heeft geleerd de natuur en haar schoonheid te waarderen. Wist je dat sommige ingrediënten van NCY-producten uit de tuin van mijn moeder komen?

Al onze producten zijn dierproefvrij, vegan, biologisch geproduceerd en powered by nature! Een persoonlijke favoriet is rozemarijn. Ik word hier altijd super vrolijk van.

De naaldvormige rozemarijn (Rosmarinus officinalis) is een groenblijvende struik en behoort tot de familie Lamiaceae (Lamiaciae), net als zijn mediterrane verwanten lavendeltijm en salie (ook heerlijke planten). De plant heeft een intense, etherische geur.

Rozemarijn heeft een bijzondere geneeskrachtige werking:
  • Verbetert spijsvertering en helpt bij winderigheid en verstopping.
  • Verbetert geheugen en concentratie.
  • Goed voor je humeur
  • Tegen vermoeidheid (Kopje thee met verse rozemarijn pept meteen op en boost je creativiteit)
  • Verbetert bloedcirculatie en helpt bij spierpijn
In de etherische olie voor spieren & gewrichten is onder andere rozemarijn gebruikt. Kan worden ingezet bij spierkrampen, spierpijnen, reumatische pijnen, stijve gewrichten, pijnlijke rug/nek en vermoeide benen. In deze olie zitten maar liefst 13 etherische oliën van zeer hoogwaardige kwaliteit, waardoor de werking bijzonder krachtig is.

Reviews:

Enorme verlichting
"Mijn man en ik gebruiken het allebei voor verschillende doeleinden. Hij voor vastzittende spieren in de onderrug en ik heb zelf wel eens last van restless legs. Waar paracetamol niet werkt, werkt deze olie meteen. En het ruikt bovendien heerlijk!"

Spieren & Gewrichten
"Heb heel veel last van mijn knieën en voeten gewrichten nu smeer ik deze olie erop en voel zeker verlichting heb nu een 2de potje besteld ik doe het met de druppels in mijn mond samen werking dus beter resultaat. Ik heb artrose dus hele dag overal pijn en het verlicht echt. Smeer alles 2x daags in en ook in mijn bovenbuik dit stond op de bijsluiter. Heel blij mee vooral als je normaal de hele dag pijn hebt."