Zweet, het best bewaarde schoonheidsideaal voor een glowy skin.

Had je niet gedacht he 😉

We dromen allemaal van een natuurlijk gloedje op onze huid. Ik heb 3 makkelijke tips voor je:

1. Zweten

Hier denk je niet aan, maar zweten zorgt voor een instant glow. Kijk maar eens in de spiegel nadat je hebt gesport (bij voorkeur in de buitenlucht) of yoga hebt gedaan. Je straalt echt van binnenuit!

 

2. Gebruik supplementen en drink voldoende water.

Water drinken is altijd een ding voor mij. Ik heb daar nooit zin in, maar het is super belangrijk voor je huid om gehydrateerd te blijven. Als je niet genoeg water binnenkrijgt worden afvalstoffen niet afgevoerd. Zonder voldoende water ziet je huid er doffer uit en zijn rimpels en poriën prominenter aanwezig. Willen we niet, dus klaarzetten die kan met water!

Gebruik daarnaast supplementen ter ondersteuning.

Zelf gebruik ik Vitamine C (is een krachtig anti-oxidant), omega 3 visolie, Vitamine D (beschermt o.a. tegen zonschade), vloeibaar collageen (zorgt voor bescherming van essentiële eiwitten die zorgen voor een stevige huid), CBD (antibacterieel en anti-oxidant, helpt tegen huidveroudering, verminderen rimpels, dofheid en roodheid).

 

3. Verbeter je slaap.

Voldoende slapen is cruciaal. Uit onderzoek is gebleken dat de nacht de beste tijd is voor huidherstel. De circulatie van de huid krijgt een boost. Kijk maar eens in de spiegel na een nacht slecht slapen, dan heb je je antwoord.

Probeer deze simpele tips gewoon eens een maandje uit en SHINE!